Spectacol umanitar initiat de copii

IMG_3726

In Duminica Floriilor, Cercul de Cateheza din cadrul Parohiei Fierbintii de Jos a gazduit un eveniment pentru strangerea de fonduri in scop umanitar. La eveniment au participat alaturi de noi peste 40 de copii care frecventeaza cercul de cateheza, parintii copiilor, mici antreprenori locali si primarul orasului Fierbinti.

Potrivit preotului Radu Gheorghe, initiativa apartine celor 40 de copii care participa in mod frecvent la cercul de cateheza din cadrul parohiei ”Copiii au decis sa le faca o surpriza copiilor bolnavi de cancer de la ei din comunitate. Au repetat spectacolul pregatit pentru alte evenimente si s-au prezentat cu entuziasm la acest eveniment deosebit.” ne marturiseste preotul Radu Gheorghe.

Copii au sustinut un mic spectacol artistic cu scenete, poezii, cantece si dansuri populare. Suma stransa in urma evenimentului a fost de 5300 de lei.

 „Astazi i-am vazut pe copii daruind tot ceea ce au mai bun pentru ajutorarea celor doi copii bolnavi de cancer de la ei din comunitate. Sunt sigur ca familiile care vor fi ajutate se vor bucura foarte mult pentru ca vor putea cumpara medicamente ce vor prelungi macar cu o zi viata copiilor lor. Initiativa copiilor ne bucura foarte mult si, mai ales acum, in preajma sarbatorilor Pascale, poate fi un exemplu bun pentru noi toti. Dorinta de a darui si de a ne ajuta semenii sta in puterea noastra”, Ionut Ticu (coordonator Societate Civila).

Un comentariu la „Spectacol umanitar initiat de copii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.