Stii cat inseamna 2% din impozitul pe venit?

nl1 2

Speram ca majoritatea dintre voi ati luat in calcul posibilitate de a directiona 2% din impozitul datorat statului catre o cauza in care credeti si pe care doriti sa o sustineti.

Anul acesta World Vision Romania va transforma toti banii primiti prin campania 2% in carti pentru copiii din satele romanesti in care biblioteca scolara cu greu poate fi numita o biblioteca atunci cand autori cunoscuti si carti necesare pentru scoala nu sunt de gasit. De exemplu, o scoala rurala din judetul Dolj nu are carti de Ion Creanga, ati putut auzi aici marturia unei eleve.

Cartile stau la baza educatiei iar fara ele, copiii de la sate vor porni in viata cu lacune greu de recuperat mai tarziu. De aceea va indemnam sa completati formularul 230 si sa directionati 2% din impozitul datorat statului catre educatia copiilor din mediul rural.

Si pentru ca putini dintre voi pot aprecia cat inseamna, concret 2% din impozitul lor, am facut un calcul pentru un venit mediu pe economie si ne-a rezultat o valoare de 60 de lei per formular. Cu acesti bani putem cumpara minim 3 carti pentru biblioteca copiilor de la sate!

Asadar 2% de la tine = minim 3 carti pentru educatia copiilor de la sate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.