Targ de obiecte handmade

In perioada 16-17 iunie am participat alaturi de Asociatia de sprijin a persoanelor cu dizabilitati “Impreuna salvam suflete”  la o expozitie cu vanzare de obiecte handmade.

Au fost confectionate 500 de obiecte – bijuterii (cercei, bratari, lantisoare, pandantive, brose) de catre copiii, beneficiari ai proiectului  Centrul Multifunctional, parintii acestora si reprezentantii  World Vision.

Scopul acestei actiuni a fost acela de a strange fonduri pentru desfasurarea unor activitati pentru copiii cu dizabilitati.

Aceasta expozitie a reprezentat o prima initiativa a Asociatiei „Impreuna salvam suflete”, asociatie, care se ocupa cu sprijinirea persoanelor cu dizabilitati. Apreciem efortul si entuziasmul de care au dat dovada parintii atunci cand au creat obiectele destinate weekend-ului handmade. Multumim vizitatorilor standului, care prin contributia lor vor sustinute viitoarele activitati derulate pentru persoanele cu dizabilitati.” a declarat Cristina Marin, Manager Centrul Multifunctional.

In cadrul proiectului  “Centru multifunctional, o şansa pentru viitorul copiilor si tinerilor cu dizabilitati fizice, psihice si sociale din regiunea Nord-Vest, Sud – Est si Sud-Vest Oltenia”desfasurat de World Vision Romania in judetele Cluj, Valcea, Dolj si Constanta, pe langa serviciile de recuperare, proiectul mai cuprinde activitati de informare, campanii de promovare si de sensibilizare cu privire la drepturile copiilor cu dizabilitati, orientare si integrare pe piata muncii, integrare in sistemul public de invatamant a copiilor si tinerilor cu dizabilitati, consiliere individuala, familiala si grup.