Ultimul clopotel

Pentru bursierii ”Vreau in clasa a noua” din Iasi, sambata a fost ultimul clopotel in proiectul World Vision. Ii cunoastem de cand erau boboci de clasa a IX-a, ne-am imprietenit, am fost alaturi de ei in momentele grele din viata dar si atunci cand nu-si mai incapeau in piele de bucurie. Dar cel mai mandri suntem de faptul ca le-am gasit sponsori care sa-i ajute sa termine liceul.

Sambata, la Iasi, alaturi de sponsori, parinti si elevi am organizat festivitatea de absolvire a bursierilor, un eveniment de care sa-si aduca aminte cu placere de liceu si de participarea lor la proiectul ”Vreau in clasa a noua”. In continuare, le uram mult succes si le tinem pumnii stransi la Bacalaureat!

Ce este important de retinut: acesti elevi au intrat cu emotii in clasa a IX-a , pentru ca nu credeau ca vor avea posibilitatea sa continue liceul, din cauza lipsurilor materiale. Astazi nu doar ca au terminat liceul, ajutati de sponsorii lor, dar unii au participat la concursuri si olimpiade, si au medii generale peste 9. Suntem mandri de toti acestia si le multumim din suflet sponsorilor pentru generozitatea cu care au fost alaturi de ei, material si spiritual.

Ne dorim mult sa continuam proiectul ”Vreau in clasa a noua” si la Iasi, la fel cum astazi, in Valcea o noua generatie termina clasa a X-a. Pentru acest lucru avem nevoie de ajutorul vostru, detalii despre proiect gasiti aici iar daca doriti sa va implicati, va asteptam (noi si bursierii) cu mare drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.