Un ”multumesc” spus din inima

photo Arxia

Campania ”Cu o carte schimba o viata” continua si in luna aprilie, cand pe 23 sarbatorim si ”Ziua Mondiala a Cartii si Dreptului de Autor” , moment pe care il vom marca printr-un eveniment interesant la care va asteptam pe toti. Dar cu detalii revenim la momentul potrivit.

Pana atunci dorim sa le multumim celor care au donati carti in locatiile partenere, prietenilor de pe Facebook care ne-au trimit mesaje de sustinere, care s-au mobilizat sa stranga carti in orase in care nu avem un birou dar si celor care au donat bani pe site-ul nostru pe a le cumpara copiilor cartile de care au nevoie.

Si pentru ca vrem sa le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi pana astazi, dorim sa ii amintim si pe prietenii nostri de la firma clujeana Arxia, care s-au alaturat si de aceasta data initiativei noastre.

Fiecare angajat a renuntat la cateva carti din biblioteca, daruind astfel sansa copiilor de la tara sa se bucure de lumea minunata a povestilor copilariei.

Le multumim pentru generozitate si noi si copiii care vor citi cartile lor! Ne mandrim cu acest parteneriat si speram sa derulam cat mai multe proiecte impreuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.