Vizita in Vaslui

Weekendul asta le-am facut o vizita copiilor din Rebricea, Vaslui, si nu singuri, ci impreuna cu prietenii de la The Geeks, o echipa entuziasta si talentata, cu oameni dornici sa ne ajute in campania “Eu cum ajung la scoala?”. Urmand o idee creata de ei, sambata si duminica am filmat 30 dintre copiii care sunt nevoiti sa mearga kilometri intregi pe jos pentru a ajunge la scoala.

Sambata dimineata am inceput filmarile cu o parte din copii. Pentru noi, echipa de marketing WVR a fost prima data cand i-am intalnit. Sa lucrezi o zi intreaga cu copii nu e usor, dar e atat de placut.. Copiii din Rebricea au ceva special, sunt modesti, veseli (chiar daca nu au o viata usoara) inocenti (chiar daca muncesc in gospodarie de mici) si au un bun simt cum rar intalnesti. A fost placut si distractiv sa lucram cu ei, copiii au fost atat de haiosi incat cu greu ne abtinem sa nu postam acum si cateva filmulete cu ei…dar nu vrem sa va stricam surpriza… ca inca este in lucru.

 

Cum i-am cunoscut pe The Geeks ? Costin Radu (managing partner The Geeks) mai impartaseste din experienta lui in social media si noua, incepatorilor, asa ca l-am intalnit la o conferinta despre Facebook unde el era unul din speekeri. Ne-am imprietenit acolo, i-am povestit despre campania Autobuzul si i-am cerut ajutorul, cu gandul ca daca ceri poate si primesti. Am avut noroc, Costin s-a aratat interesat de campanie si si-a dorit sa ajute copiii din Rebricea.

Si inca ceva foarte important… toata echipa The Geeks a lucrat pro bono, si cand spun ‘’lucrat’’, ma refer la deplasarea de doua zile, filmari de cate 8 ore pe zi plus inca multe alte zile obositoare de post productie (despre care probabil nici nu vom afla)… Multumim The Geeks pentru ajutorul, generozitatea si pasiunea cu care ati lucrat impreuna cu acesti copii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.