Voluntar de Profesie

 

Fundaţia Vodafone Romania a lansat programul Voluntar de profesie în 2010, pentru a oferi posibilitatea celor care si-au dorit intotdeauna sa isi puna timpul si experienta in slujba unei organizatii non profit din Romania.

In cei 2 ani, 30 de ONG-uri din toata tara au beneficiat de sprijinul voluntarilor de profesie ai Fundatiei Vodafone, printre care si World Vision.

Fundatia Vodafone lanseaza a 3-a editie si pune la dispozitie 15 locuri in programul Voluntar de profesie, pe o perioada de 6 luni. Fundatia Vodafone asigura salariile voluntarilor, cat si cheltuielile administrative pe toata durata programului.

Cei care doresc sa voluntarieze pentru World Vision trebuie sa realizeze impreuna cu noi un proiect pe care il va pune in practica in timpul programului.

Detalii si regulamentul proiectului ”Voluntar de profesie” gasiti aiciWorld Vision va asteapta cu drag!!

5 comentarii la „Voluntar de Profesie”

  1. Buna ziua,
    Am primit acest micarticol si as fi interesat de detalii, si in principiu, da, as dori sa fiu voluntar in acest program in parteneriatul cu Fundatia Vodafone.
    Astept raspunsul dumneavoastra.
    Va multumesc,
    Palos Dragos

  2. Buna Dragos, am dat nr tau de telefon colegei mele, Anda Eftica – coordonator voluntari. Te va contacta ea. Nu voi posta comentariul tau pe blogul nostru pentru a-ti proteja datele de contact.
    O zi excelenta si speram sa te avem in echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.