1 iunie cu surprize si veselie pentru 15 copii din comunitatea Iara

De 1 iunie, 15 copii din comunitatea Iara au sarbatorit Ziua Copilariei in orasul Cluj Napoca, unde s-au plimbat, au luat masa si si au participat la activitati inedite. Evenimentul a fost organizat de prietenii nostri, angajatii companiei Steelcase, care au repetat experienta de anul trecut, cand, datorita lor, alti 15 copii au simtit bucurie in suflet cu ocazia  Zilei Copilului.

Provenind din familii sarace, multi dintre copii s-au aflat pentru prima data in Cluj, astfel ca fiecare clipa petrecuta aici a reprezentantat pentru ei un sir de surprize frumoase.

Cluj Arena bis

Curiosi si nerabdatori, micutii au inceput ziua cu o vizita la Cluj Arena. Aici, pret de cateva minute, au intrat in pielea unor sportivi adevarati: au alergat, au facut turul stadionului, iar apoi s-au asezat in tribune, unde au visat cu ochii deschisi la un viitor in care sa devina sportivi adevarati. Fiecare moment a fost imortalizat in fotografii, astfel incat amintirea clipelor de incantare sa fie permanenta nu doar in sufletele copiilor, ci si in albumele foto.

Cluj Arena

Mai departe, micutii sarbatoriti au pornit catre Muzeul Zoologic. De indata ce au intrat pe usa, privirile le-au fost furate de numeroasele animale si pasari impaiate. Fiecare pitic si-a ales un animal preferat, alaturi de care si-a dorit neaparat si o poza.  Amicii lor de la Steelcase, Ala, Vlad, Elena, Smaranda, Oana si Stefania, au avut grija ca toti piticii sa-si indeplineasca dorinta si sa plece de la Muzeu cu o amintire frumoasa.

Muzeul ZoologicMuzeul zoologic bis

Putin obositi, dar peste masura incantati, copiii si prietenii lor de la Steelcase au mers la mall.  Aici, seria surprizelor frumoase a continuat cu pizza delicioasa si cu participarea la cateva programe artistice organizate in incinta mall-ului cu ocazia zilei de 1 iunie.

la cinematograf

La final, au mers la film: animatia Vrajitorul din Oz, pe care micutii au urmarit-o cu sufletul la gura. Niciodata nu mai vazusera un ecran atat de mare, iar in momentul in care filmul a inceput, sala a rasunat de tipetele pline de incantare ale copiilor, pentru care tehnologia 3D a parut desprinsa din cartile lui Jules Vernes. Despre ea au vorbit micutii tot drumul spre casa, iar impactul si bucuria descoperirii a fost atat de mare, incat cel mai probabil vor povesti despre experienta lor multe zile de acum incolo.

Ziua Copilariei s-a incheiat pe malul lacului, in parculetul de langa mall, unde copiii au facut ultimele fotografii alaturi de prietenii lor de la Steelcase, pe care i-au imbratisat cu drag si carora le-au multumit pentru momentele frumoase pe care le-au primit in dar de la ei.

ponton - malul lacului

In microbuzul care i-a dus spre casa, fiecare dintre pitici a retrait in gand clipele petrecute in cursul zilei, care vor ramane intiparite in sufletul lor de copil mult timp de acum inainte.

Multumim prietenilor de la Steelcase, care cu marinimie au reusit sa aduca un strop de bucurie in viata celor 15 copilasi.

Din 2012, Compania Steelcase este partenerul nostru de nadejde, sustinand proiectele World Vision atat financiar, cat si prin munca voluntara a anagajatilor.