1 iunie cu zambete de copii si bucurie!

Anul acesta am sarbatorit Ziua Copilului participand, in calitate de parteneri, la evenimentele organizate de autoritatile locale din Craiova, in incinta Centrului Multifunctional din oras.

DSC_1193

Programul a cuprins nenumarate surprize, concursuri, jocuri si spectacole pentru copii. Pe parcursul intregului weekend, miile de vizitatori au putut sa admire o expozitie de obiecte realizate de catre copiii din proiectele noastre si sa ia contact cu activitatile fundatiei prin fotografiile expuse. Programul artistic, oferit de copii de la gradinite, scoli  si ONG-uri  din Craiova si judetul Dolj au reaprins tuturor flacara copilariei in suflet.

DSC_1276 DSC_1241 DSC_1295

Fundatia noastra s-a mandrit cu punerea in scena a spectacolului de teatru ,,Povestea mea”, oferit de copiii de la Scoala ,,Bucovat”, un multicolor spectacol de dans modern, oferit de copiii dela Scoala ,,Breasta” si un spectacol de dansuri europene, oferit de copiii de la Scoala ,,Cotofenii din Dos”.

DSC_1144 DSC_1145 DSC_1337 DSC_1343

 

Ziua de 1 iunie a prins culoare si prin participarea la evenimente a familiei regale, Atletele lor Principesa Mostenitoare Margareta, Principele Radu si Printul Nicolae, care s-au aflat vizita la Craiova in aceasta perioada.

DSC_1401