250 de zambete pentru copiii din gradinite! Coloram, ne jucam si invatam cum sa ne spalam pe dinti!

006

Cu sprijinul cabinetului stomatologic Junior Clinic, am adus zambetul pe chipul a 250 de copii din Gradinitele din Negresti, beneficiari ai programului de dezvoltare comunitara “Un viitor mai bun pentru copiii nostri”. Reprezentantii Junior Clinic au vorbit despre importanta igienei orale si au oferit fiecarui copil cate un pachet cu periuta de dinti, pasta de dinti, carticica de colorat si cate un balon Junior Clinic.

Reprezentantii Junior Clinic au pregatit patru sesiuni educative, dar si foarte distractive pentru cei mici. Acestia au avut ocazia sa o cunoasca pe prietena Zanei Maseluta, medicul dentist Andreea Butnariu, de la care au invatat cum sa se spele corect pe dinti. Totodata, au vizionat un scurt film de desene animate despre cele patru arme ale dintilor veseli: fructele si legumele, periuta, pasta de dinti si medicul dentist.

002

La finalul activitatii, copiii au primit cate un pachet cu periuta de dinti, pasta de dinti si carticica de colorat. Bucuria a fost intregita atunci cand fiecare copil a primit cate un balon Junior Clinic.

Pentru a-si arata recunostinta, copiii au trimis catre reprezentantii Junior Clinic desene realizate in carticelele de colorat pe care le-au primit in dar. “A fost o activitate foarte frumoasa! Cel mai mult mi-au placut desenele animate, dar cand am ajuns acasa si am vazut periuta si pasta de dinti m-am bucurat si mai tare!” a spus Matei, in varsta de 5 ani, inscris la Gradinita Prichindel din Negresti.

007

Multumim managerilor Junior Clinic pentru donatia oferita Fundatiei World Vision Romania si pentru ca, impreuna, am adus zambetul pe chipul a 250 de copii care, de acum inainte, stiu mai multe despre importanta igienei orale.

010

Scopul cabinetului stomatologic Junior Clinic este de a dezvolta o legatura permanenta cu pacientii, prin identificarea si rezolvarea nevoilor dentare de-a lungul intregii vieti: de la primul dinte, copilarie, adolescenta si pana la varsta adulta. Medicii si personalul Junior Clinic doresc sa formeze o legatura durabila de prietenie atat cu parintii cat si cu cei mici, asigurandu-i de cea mai buna ingrijire si cele mai bune servicii. Pe langa o calitate excelenta a serviciilor de ingrijire, Junior Clinic lucreaza neobosit pentru a alimenta, intr-un mod pozitiv, increderea copiilor si atitudinea proactiva fata de sanatatea orala si igiena.

012