Activitati din ultimele zile de vacanta

 

DSCF4374

Atunci cand zilele ramase pana la inceperea unui nou an scolar puteau fi numarate pe degetele de la o mana, copiii din doua comunitati partenere World Vision Romania din Ialomita au beneficiat de momente de neuitat.

La inceput de septembrie, 37 de copii din satul Fierbinti au primit drept recompensa pentru activitatile desfasurate la ,,Scoala de duminica”, o excursie la manastirile din Bucovina, vizitarea mausoleului de la Marasesti si a casei memoriale Ion Creanga. Toate obiectivele turistice vizitate au dus la aprofundarea cunostintelor de religie, pictura, istorie si arta acumulate in cadrul ”Scolii de duminica”.

Si cei 17 voluntari din Urziceni au fost activi inainte de scoala. Ei s-au implicat in scrierea si desfasurarea celor doua proiecte , „Vreau sa ajut copiii!” si „Sa pot sa invat, sa stiu sa fac” au beneficiat de o excursie la Cheia (jud Prahova). Primul popas a fost la Manastirea Suzana, unde voluntarii au facut donatii in alimente precum: zahar, ulei, fasole, orez si paste. La Manastirea Cheia, voluntarii au participat la ecologizarea zonei. Timpul a fost fructificat la maxim, astfel ca participantii au efectuat drumetii scurte dar au invatat si cum sa scrie scrisori de intentie si CV-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.