Am inaugurat al 10-lea Club al Copiilor din Cosereni!

La inceputul lunii aprilie World Vision Ialomita impreuna cu membrii comunitatii Cosereni au inaugurat Clubului Copiilor din Cosereni. Clubul Copiilor din Cosereni este al zecelea  deschis cu sprijinul World Vision in zona rurala din microregiunea Urziceni.

Cei prezenti la eveniment au avut posibilitatea saviziteze clubul si sa asiste la un scurt program cultural-artistic in care au fost prezentate activitatile extrascolare ce se vor desfasura pe viitor  (grupul vocal “Romanasii”, suita de dansuri populare, dansuri moderne, teatru etc)

World Vision Ialomita are proiecte tintite spre educatie, pentru educatia non-formala a copiilor in afara scolii, unde ei sa-si poata dezvolta talentele native – de pictura, de teatru, matematica, romana, engleza… A fost o colaborare intre noi si primaria din Cosereni. Fiecare a contribuit cu munca voluntara, financiara, si a iesit ceea ce vedeti dumneavoastra astazi“ a declarat Anca Bragadireanu – Popa, Manager Zonal  – World Vision Ialomita.

Ne bucuram ca am reusit sa realizam acest proiect pentru ca in comuna Cosereni sunt foarte multi copii si acest club era o necesitate. In continuare, speram sa avem cu World Vision o colaborare tot asa de buna ca pana acum“, a declarat primarul comunei Cosereni, Radu Ion.

Clubul Copiilor este un lucru foarte bun. Noi suntem din comuna si nu avem multe posibilitati de petrecere a timpului liber si acest club este un loc minunat pentru noi. Aici ne regasim prietenii, aici facem lucruri interesante, invatam lucruri noi si ne distram in acelasi timp“, a spus Iuliana (12 ani), unul din copii care au performat pe scena la aceasta inaugurare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.