Spectacol de Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati

De “Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati” colegii din  Biroul Zonal Craiova  au organizat un spectacol artistic impreuna cu tinerii si copiii beneficiari ai proiectelor World Vision intr-un centru comercial din Craiova.

In deschidere, copiii cu dizabilitati, beneficiari ai Centrului Multifunctional Dolj au recitat poezii dedicate acestei zile, iar in continuare membrii trupei “No Limit” de la Scoala “Beethoven”, Craiova au realizat un dans tematic. Spectacolul a continuat cu dansuri populare, moderne, tiganesti si cantece oferite de catre trupe si formatii de copii din scolile partenere World Vision.

Totodata, la sfarsitul spectacolului am dat startul Campaniei de strangere de fonduri  ”Anul acesta fii si tu Mos Craciun!” prin amplasarea unui bradut impodobit cu dorintele copiilor (scrise pe mici biletele). In perioada 3-23 decembrie oricine doreste aduca zambetul pe chipul unui copil nevoias poate face o donatie pentru a contribui la indeplinirea dorintei lui.

In preajma sarbatorilor de iarna, din fondurile stranse dorim sa implinim cat mai multe dorinte ale copiilor din mediul rural.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.