Spune NU discriminarii

Trebuia sa marcam importanta zilelor de 1 decembrieZiua Mondiala de Lupta impotriva HIV si SIDA si 3 decembrieZiua Internationala a persoanelor cu dizabilitati astfel ca am organizat in Ramnicu Valcea evenimentul „Spune Nu discriminarii”.

Pentru a atrage atentia trecatorilor, pe trotuarul din centrul orasului am amplasat o funda rosie formata din lumanari aprinse in memoria persoanelor care au decedat din cauza SIDA. De asemenea atat voluntarii, cat si reprezentantii World Vision au distribuit pliante si fluturasi informativi despre importanta acestor zile, iar reprezentantii Arhiepiscopiei Ramnicului au sustinut o slujba in memoria persoanelor decedate.

Reprezentantii Centrului Multifunctional au fost „Mesagerii prieteniei” impartind baloane copiilor din scoala si gradinita Galicea si au tinut o lectie deschisa la un liceu din oras, oferindu-le elevilor informatii despre ce inseamna o persoana cu dizabilitati si care este atitudinea pe care trebuie sa o avem fata de ei.

Mesaje ca: „Iti multumesc ca imi zambesti”, „Iti multumesc ca esti alaturi de mine”, „Iti multumesc ca ma susti „etc. au fost cateva din gandurile transmise sub forma unor biletele de catre copiii beneficiari ai proiectului „Centru multifunctional, o sansa pentru viitorul copiilor si tinerilor cu dizabilitati fizice, psihice si sociale din regiunea Nord-vest , Sud –Est si Sud-Vest Oltenia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.