Apel umanitar de urgenta!

Gerul si viscolul au imobilizat Romania acoperind-o cu un strat gros de zapada. Ninsorile abundente din ultimele saptamani au blocat accesul atat rutier cat si feroviar catre 37 de localitati, iar peste 16 judete sunt grav afectate din cauza ninsorii. 138 de localitati din toata tara au ramas pe intuneric si printre victimele rapuse de ger se numara deja 34 de oameni.

Nevoile nu au intarziat sa apara: familiile, mai ales cele cu copii, duc lipsa de alimente, imbracaminte, incaltaminte si paturi.

In comunitatile rurale  din judetele Cluj, Constanta, Dolj, Ialomita, Valcea si Vaslui in care World Vision Romania actioneaza din au fost identificate mai mult de 2500 de copii si persoane vulnerabile. 

World Vision lanseaza campania de strangere de fonduri in sprijinul copiilor si a persoanelor vulnerabile afectate de iarna grea!

Facem un apel de solidaritatea catre voi! Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a putea distribui cat mai multe pachete cu alimente si paturi.

Ne puteti ajuta cu donatii online, pe site-ul nostru sau puteti suna la 0900 900 092 pentru a dona 10 Euro si la 0900 900 090 pentru 5 Euro,  numar apelabil doar in reteaua Romtelecom.

Alte donatii in lei se pot face in conturile:

      RO52 CITI 0000 0008 2502 4026 – deschis la CITIBANK SA 
     RO80 RZBR 0000 0600 0607 2026 – deschis la RAIFFEISEN BANK – AGENTIA PIPERA 

Fiecare contributie este importanta! Va rugam, folositi butoanele de mai jos pentru a distribui acest mesaj prin retelele de socializare, e important sa fie citit de cat mai multe persoane. Sute de familii cu copii mici nu au acces la alimente si nu se pot apara de frig.

Va multumim mult pentru ajutor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.