Update la situatia de urgenta

Dragi prieteni,

Am primit poze noi de la colegii nostri aflati pe teren, in zonele izolate de zapada. Dupa cum vedeti situatia nu este deloc imbunatatia, viscolul si zapezile au izolat mai multe localitati din Ialomita si Iasi iar alte judetele din sudul Romaniei sunt grav afectate. Mii de oameni nu mai au acces la hrana si apa potabila (fantanile s-au umplut cu zapada si au inghetat).

In judetele in care actioneaza World Vision 1200 de copiii, impreuna cu familiile lor, sufera din cauza frigului si a zapezii. Au ramas fara mancare si cu greu gasesc resurse pentru a se incalzi, in conditiile in care zapada le-a ajuns pana la geamuri sau chiar mai rau, pana la acopris in unele zone.

Facem un apel de urgenta catre voi si va rugam sa ne fiti alaturi pentru a-i ajuta pe acesti oameni aflati de zile bune izolati in zapada! Am pregatit ajutoare in alimente si paturi, o parte au fost deja distribuite dar pentru a ajuta cat mai mutle persoane avem mare nevoie de ajutorul vostru.

Puteti dona online pe site-ul nostru sau in conturile de mai jos:

     RO52 CITI 0000 0008 2502 4026 – deschis la CITIBANK SA 
     RO80 RZBR 0000 0600 0607 2026 – deschis la RAIFFEISEN BANK – AGENTIA PIPERA 

Punem la dispozitie si doua numere de telefon la care se pot face donatii. Atentie! Sunt valabile doar in reteaua Romtelecom! Astfel puteti dona 10 Euro la 0900 900 092 si 5 Euro sunand la  0900 900 090.

Va multumim din suflet pentru ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.