Campania ”Eu cum ajung la scoala?” aproape de final!

 Suntem aproape de finalul campaniei ”Eu cum ajung la scoala?” prin care ne dorim, cu ajutorul vostru sa achizitionam doua microbuze pentru copiii din Rebricea, (Vaslui). Ei merg zi de zi pe jos, chiar si 10-15 km pentru a ajunge la scoala si a se intoarce inapoi acasa. Campania se va incheia dupa Paste cand speram din suflet sa le dam o veste buna copiilor din Rebricea.

Restaurantele KFC sunt alaturi de noi si in aceasta campanie, probabil unii dintre voi stiti deja ca in fiecare restaurant KFC puteti primi un magnet colorat de frigider pentru fiecare donatie de minim 5 lei. Donatia va fi inregistrata la casele de marcat iar toti banii vor fi pusi deoparte pentru microbuzul copiilor din Rebricea.

Astfel, daca va este mai usor sa donati in restaurantele KFC intrebati casierii de magnetii World Vision si ii veti primi cadou pentru fiecare donatie de minim 5 lei.

Multumim muult celor care au donat, va vom tine la curent cu demersurile pentru achizitionarea microbuzelor! Urmariti in continuare blogul nostru.

Detalii despre campanie si povestile copiilor le gasiti aici.

Cine doreste sa faca donatii o poate face accesand site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.