Campania “Fii alaturi de Mos Nicolae” desfasurata la Valcea

Voluntarii  din cadrul Biroului Zonal World Vision Valcea au derulat campania ”Fii alataturi de Mos Nicolae” -campanie de strangere de fonduri pentru copiii de la Gradinita Crangu, comuna Scundu, judetul Valcea . Pe parcursul a doua saptamani voluntarii au strans de la colegi si cadrele didactice din scolile in care invata suma de 695 Ron.

De ziua Sfatului Nicolae voluntarii au dorit sa faca o bucurie copiilor de la gradinta si au mers incarcati cu jucarii, dulciuri, manusi, caciuli, fulare si  platouri cu prajituri primite sponsorizare de la firmele Noil si Boromir din Valcea. Bucuria prichindeilor a fost foarte mare, acestia asteptandu-i pe voluntari cu colinde si scenete de teatru.

“Ne-am alaturat si noi lui Mos Nicolae si ne-am propus ca, prin aceasta activitate, sa aducem bucurie si caldura in sufletele celor 16 copii de la gradinta Crangu. Voluntarii au oferit, pe langa darurile cu dulciuri si cele de folos pentru frigul de afara, multa energie, zambete, clipe de neuitat petrecute in compania celor mici. Sunt mandra ca acesti tineri cu suflet generos sunt voluntarii nostrii, sunt voluntarii World Vision “ a spus Cristina Samson, coordonatori vountari Biroul Zonal Valcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.