Spectacolul caritabil “Scrisori catre Mos Craciun”

In ajun de Mos Nicolae, in sala Filarmonicii “Oltenia”, a avut loc spectacolul caritabil “Scrisori catre Mos Craciun”  sustinut de instrumentistul Adrian Radu din cadrul Filarmonicii „Oltenia“, Costinela Ungureanu si Radu Tudor, actori ai Companiei de Teatru Teatrulescu, Radu Ionescu, finalist la spectacolul „Romanii au talent“, si vicecampioana mondiala la balet, Ioana Ghivercea. La final, in urnele amplasate la intrarea in sala s-au strans 3545 Ron – banuti ce vor fi folositi pentru implinirea dorintelor adresate lui Mos Craciun de catre copiii in nevoie din mediul rural.

Spectacolul caritabil “Scrisori catre Mos Craciun” face parte din campania de strangere de fonduri “Anul acesta fii si Tu Mos Craciun!”, ce se desfasoara in perioada 3 – 23 decembrie si prin intermediul careia World Vision doreste sa implineasca cat mai multe dorinte ale copiilor in nevoie din mediul rural. Printre dorintele pe care le-am inregistrat de la copii se numara visul de a-si putea continua studiile, bucuria de a avea o papusa noua, implinirea de a avea ce pune pe masa in seara de Ajun.

Toti cei care au facut o donatie mai mare de 20 de lei s-au inscris automat la “Tombola de Recompense a Mosului” din 7 ianuarie 2013 care le ofera posibilitatea sa castige diferite premii. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.