Cautam tineri dorinici sa invete!

World Vision Romania impreuna cu Youth Career Iniative si Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane derulează un program educational gratuit de formare profesională adresat tinerilor absolvenţi de liceu, proveniţi din familii defavorizate, în perioada Octombrie 2011 – Iunie 2012.

       Tinerii care doresc să se înscrie în acest program vor beneficia de un curs gratuit de “tehnician hotelier nivelul 3 ” desfăşurat pe o perioadă de 8 luni. Stagiul de practică se va derula în cadrul a trei hoteluri de 5 stele din Bucureşti prin programul Debutul Tinerilor în Carieră (Youth Career Iniative) la cele mai înalte standarde, astfel încât tinerii să fie pregătiţi pentru viaţă şi carieră profesională.

   După absolvire cursanţii vor primi certificate eliberate de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, pentru profesia de Tehnician Hotelier, o scrisoare de recomandare din partea Hotelului şi a Youth Career Iniative Romania.

Scopul acestui program educational ce urmeaza a fi derulat de World Vision Romania, Youth Career Iniative si Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane este de a le permite tinerilor lucrul cu profesionisti, familiarizarea cu mediul de afaceri de succes, expunerea la o varietate de situatii de lucru reale si obtinerea unei calificari in domeniul hotelier.

   Dacă nu ai posibilitatea să îţi continui studiile, nu ai un loc de munca si ai vrea să îţi dezvolţi abilităţi care să îţi permită îmbunătăţirea vieţii şi perspectivele de carieră, te asteptam la curs! Cursul este gratuit!

Iata criteriile de selectie:

  • tineri absolventi de liceu cu bacalaureat sau 12 clase absolvite, şomeri sau fara ocupatie cu vârsta cuprinsă între 18-23 de ani (excepţii până la 25 de ani);
  • disponbilitate de 8 ore/zi, de luni până vineri, pe toată durata cursului;
  • să fie motivaţi să dezvolte o carieră de succes.

   Numar limitat de locuri !

  Data limita : 15 August 2011

  Persoana de contact: Flori Paun, telefon 0731.444.641, e-mail:flori_paun@wvi.org

Succes!