Ziua voluntarului World Vision

A venit si randul nostru, al angajatilor World Vision sa facem munca voluntara in folosul copiilor. Astfel ca pe 20 mai, cu ocazia Zilei Voluntarului World Vision, o parte a angajatilor din Bucuresti au venit in ajutorul copiilor din Complexul de servicii sociale „Sf. Maria”  din sectorul 5, amenajand curtea centrului.

Pentru ca munca sa devina mai placuta s-au format 4 echipe cu denumiri haioase, care s-au ocupat de anumite zone cu probleme din centrul ‘’Sf Maria’’. Astfel forta baietilor a ajutat echipa „Mananca sanatos” care a sapat gradina, atentia la detalii a fetelor s-a vazut in vopsitul aparatelor de joaca din echipa „Joc si voie buna”, copacii au capatat o nota eleganta dupa varuirea lor cu ajutorul echipei „Copac sanatos” iar echipa „Sfarma piatra” a fãcut curatenie şi a strans pietrele. Rolurile in echipa au fost respectate si fiecare s-a simtit mandru de echipa din care a facut parte. Alaturi de o parte din copiii din centru (care au dorit neaparat sa se implice) am reusit sa finalizam cu bine toate sarcinile.

Organizarea, buna-dispozitie şi devotamentul au dominat, iar treaba a mers struna lasand in urma o gradina cu rasaduri de zarzavaturi, copaci varuiti, aparatele de joaca in culori vii şi iarba curata (dupa cum observati in pozele ‘’inainte si dupa”). Masa de pranz a fost servita in curte, in aer liber iar subiectele de discutie au fost legate de amenajarea curţii, logistica şi vopsea. Curtea Complexului de servicii sociale „Sf. Maria” are acum o noua infatisare iar copii sunt încantaţi de rezultate.

cativa copii din centrul ''Sf. Maria'' s-au implicat in activitati
pauza de masa si odihna
copiii ne-au multumit printr-un desen original
lucrand in gradina de legume
acum, locul de joaca pentru copii arata ca nou
inainte
dupa

 

inainte
dupa
before
inainte
dupa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.