Cititul iti poate schimba viata

 

DSC_1821

Tomata cu Scufita, adica Andreea Ursu s-a alaturat campaniei ”Cu o carte schimba o viata”  si suntem extrem de incantati sa citim pe blogul ei un articolul ce reaminteste cat de important este cititul in viata omului si cum ne formeaza el. Iti multumim Andreea ca esti alaturi de noi!

”Pentru cei care încă mai au dubii că cititul îți poate schimba radical viața, poate n-au văzut destule filme. Că dacă n-au citit, n-au de unde să știe că o carte chiar poate avea un impact major asupra viitorului lor, dar poate au văzut asta în vreun film, că s-au făcut destule pe subiectul ăsta. Cel mai proaspăt exemplu e chiar London Boulevard in care Colin Farrell iese din închisoare schimbat datorită cărților pe care le-a citit. E drept nu e schimbat 100 %, dar recidivează doar din cauza anturajului. Divaghez.

Mulți însă n-au acces la cărți, prin urmare chiar dacă și-ar dori să citească, n-au cum. Acești oameni sunt, de obicei, la sate, unde resursele financiare sunt cum sunt, bibliotecile lipsesc sau sunt slab aprovizionate, iar părinții nu dau bani pe cărți, pentru că nici n-au de unde, nici nu pun preț pe ele.”

Va invitam sa cititi intregul articol aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.