Doneaza 1 leu, impreuna avem puterea sa schimbam vieti

 

Impreuna cu lantul de restaurante KFC si Pizza Hut derulam pe toata durata lunii octombrie  (a devenit deja traditie!)  campania de strangere de fonduri „Doneaza 1 leu..”

Sub deviza „Impreuna avem puterea sa schimbam vieti”, clientii KFC si Pizza Hut sunt invitati sa se alature din nou sustinerii proiectului World Vision Romania, „Vreau in clasa a noua”. Cei care doresc sa ajute sunt asteptati perioada 1-31 octombrie in toate restaurantele KFC si Pizza Hut din tara pentru a face donatii de cel putin 1 leu, fara a fi conditionati de achizitionarea unui produs.

De 5 ani, prin proiectul ’’Vreau in clasa a noua’’, cu ajutorul companiilor partenere si a donatorilor generosi, oferim elevilor fara posibilitati materiale, din mediul rural posibilitatea de a-si continua studiile la liceu.

Lipsa educatiei din viata unui elev il tine departe de atingerea adevaratului potential de care este capabil. De aceea va rugam si pe voi sa va implicati in aceasta campanie donand minim 1 leu in restaurantele KFC si Pizza Hut si trimitand acest mesaj, folosind butoane de mai jos, prietenilor vostri.

Mai multe detalii despre aceasta campanie gasiti pe site-ul nostru.

Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.