Exemplu frumos

Dupa cum scriam si in posturile trecute, angajatii restaurantelor KFC si Pizza Hut si-au folosit din plin creativitatea pentru a aduna cat mai multi bani….asa cum ati vazut din exemplele din anii trecuti.

Anul acesta, incepem prin a felicita echipa Pizza Hut din Iasi care a dat dovata de marinimie si solodaritate cu cei saraci.Ei au organizat o licitatie interna unde au vandut de toate, de la mancare facuta de ei pana la haine si genti. 

Practic, fiecare angajat a adus de acasa un lucru de care se putea lipsi si pe care l-a scos la licitatie in fata colegilor. Fiecare a licitat pentru el, acesta ajungand in posesia celui care a dat cel mai mult. Puteti vedea si din poze ca oferta a fost generoasa: s-au vandut haine, jucarii, ornamente, chiar si genti. La capitolul gastronomie, fetele s-au intrecut pe sine si au aranjat platouri cat mai atractive cu felii de paine cu salata de vinete si rosii, fursecuri si prajituri. Pana la final s-a vandut tot, inclusiv o felie goala de paine ramasa, care si-a gasit repede un doritor.

La final, cand toata lumea a fost multumita de achizitii, s-au numarat si banii, de fapt partea cea mai asteptata a serii! In cateva ore de distractie si putin ’’shopping’’ s-au adunat 1020 ron si totul pentru o cauza nobila.

Acesti bani vor fi donati campaniei ‚’’Doneaza 1 leu, cladeste viitorul meu’’ care ofera burse pentru ca si copiii saraci din mediul rural sa aiba posibilitatea de a termina liceul. Felicitari Pizza Hut Iasi!

Un comentariu la „Exemplu frumos”

  1. sunt foarte mandra ca fac parte din aceasta echipa tanara,de viata si dornica sa experimenteze tot ce este nou.chiar daca licitatia a avut ca scop strangerea banilor pentru copii,pentru noi a fost si un moment de distractie in care ne-am simtit bine.am ajuns la cea de-a 3-a campanie si sper sa fie si anul viitor la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.