Exemplu frumos

Dupa cum scriam si in posturile trecute, angajatii restaurantelor KFC si Pizza Hut si-au folosit din plin creativitatea pentru a aduna cat mai multi bani….asa cum ati vazut din exemplele din anii trecuti.

Anul acesta, incepem prin a felicita echipa Pizza Hut din Iasi care a dat dovata de marinimie si solodaritate cu cei saraci.Ei au organizat o licitatie interna unde au vandut de toate, de la mancare facuta de ei pana la haine si genti. 

Practic, fiecare angajat a adus de acasa un lucru de care se putea lipsi si pe care l-a scos la licitatie in fata colegilor. Fiecare a licitat pentru el, acesta ajungand in posesia celui care a dat cel mai mult. Puteti vedea si din poze ca oferta a fost generoasa: s-au vandut haine, jucarii, ornamente, chiar si genti. La capitolul gastronomie, fetele s-au intrecut pe sine si au aranjat platouri cat mai atractive cu felii de paine cu salata de vinete si rosii, fursecuri si prajituri. Pana la final s-a vandut tot, inclusiv o felie goala de paine ramasa, care si-a gasit repede un doritor.

La final, cand toata lumea a fost multumita de achizitii, s-au numarat si banii, de fapt partea cea mai asteptata a serii! In cateva ore de distractie si putin ’’shopping’’ s-au adunat 1020 ron si totul pentru o cauza nobila.

Acesti bani vor fi donati campaniei ‚’’Doneaza 1 leu, cladeste viitorul meu’’ care ofera burse pentru ca si copiii saraci din mediul rural sa aiba posibilitatea de a termina liceul. Felicitari Pizza Hut Iasi!

1 comentariu la „Exemplu frumos”

  1. sunt foarte mandra ca fac parte din aceasta echipa tanara,de viata si dornica sa experimenteze tot ce este nou.chiar daca licitatia a avut ca scop strangerea banilor pentru copii,pentru noi a fost si un moment de distractie in care ne-am simtit bine.am ajuns la cea de-a 3-a campanie si sper sa fie si anul viitor la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *