Intalnirea cu donatorii

Ieri am facut cunostinta cu o parte din donatorii acestei campanii pe care i-am intalnit in restaurantele Pizza Hut si KFC. M-am bucurat sa vad ca oamenii sunt receptivi si doresc sa se implice. Mai mult, acestia nu doneaza o singura data, ci de fiecare data cand trec pragul restaurantelor KFC si Pizza Hut; practic a devenit un obicei ca atunci cand platesc, sa puna 1 leu in plus si pentru copii saraci.

Am intalnit si oameni care nu au mai participat la campaniile organizate de KFC si Pizza Hut din anii trecuti, care nu stiau nici de campania de anul acesta dar care au fost foarte receptivi aunci cand li s-a propus sa ajute copiii din mediul rural.

‘’Nici nu am facut-o constient, eu cand am ocazia ajut si nu doar in campanii organizate’’ ne-a marturisit Mariana care nu stia de campanie dar care a donat imediat cand a auzit ca de banii acestia se vor folosi copiii nevoiasi.

‘’Am mai lasat banii pentru copii dupa ce am platit consumatia, din dorinta de a-i ajuta. Nu am mai participat la alte campanii Pizza Hut’’, ne spune Florin, care isi ia pranzul in fiecare zi la Pizza Hut si de fiecare data doneaza 1 Leu pentru copii.

Unii clienti sunt determinati sa doneze din cauza faptului ca viata nu a fost usoara nici pentru ei in copilarie. Dar scoala si educatia i-a ajutat sa treaca de obstacole si sa devina oameni independenti si increzatori in fortele lor. Un exemplu este Iuliana:

‘’Intotdeauna imi doresc sa ajut copiii pentru ca si eu am fost un copil chinuit si daca noi nu ii sustinem se alege praful. Poate ne asigura si ei viitorul nostru, ne asigura banii de pensii. Am mai participat si la alte campanii Pizza Hut si World Vision’’

Cand ai un copil acasa si ai posibilitatea sa ii oferi tot ce are nevoie, ii multumesti lui Dumnezeu ca ti-a dat norocul acesta si iti indrepti gandurile spre cei care nu au parte de bucuria ta. Asa am putea rezuma motivatia donatorilor care au un copil acasa si nu au uitat nici de cei saraci:

‘’Am si eu un copil si stiu care sunt greutatile. Probabil ca cineva acolo sus ne va ajuta si pe noi’’, ne spune Matei care se afla la restaurantul Pizza Hut cu fetita lui de 8 ani. Ne-a marturisit mandru ca fetita a fost cea cu initiativa, dupa ce a citit anuntul de donatie de pe masa.

‘’Am si eu un copil si stiu ce inseamna, ma ajuta si sufleteste faptul ca ii ajut pe cei saraci’’, Adrian in KFC

In final, am intalnit si oameni care au donat doar din simplul motiv ca isi doresc sa faca o fapta buna, care sa le insenineze ziua:

‘’Particip la aceasta campanie pentru ca am un pic de suflet. Zilnic donez, sper sa ajunga banii la cine trebuie’’, Bogdan in Pizza Hut

‘’Particip la aceasta campanie din spirit de solidaritate. Nu vad nici un motiv pentru care sa nu ma implic’’, Marius in KFC

‘’Lipsa banilor din mediul rural, asta m-a determinat sa ma implic. Poate Dumnezeu va avea grija si de noi’’, ne spune Andrei in KFC.

Le multumim tuturor pentru sprijin, si ii asiguram ca o fapta buna nu ramane nerasplatita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.