Exista biblioteci in care Ion Creanga nu este prezent

Roxana, eleva in clasa a VII a la Scoala Gimnaziala Cernatesti (jud. Dolj), este un model pentru colegii ei din clasa si scoala. Aceasta dedica foarte mult timp studiului, este pasionata de limba romana, geografie si religie, fiind dornica sa participe la diferite concursuri. Isi doreste foarte mult ca la biblioteca scolii sa gaseasca mai multe carti pentru a se bucura de o lectura diversificata si a se putea pregati tot mai bine pentru scoala:

“Sunt pasionata de lectura si am citit diverse carti, printre care carti  scrise de I.L. Caragiale si Lucian Blaga. Mi-as dori insa foarte mult sa il pot citi si pe Ion Creanga, despre care am invatat la scoala foarte multe si care este autorul meu preferat. Din pacate, la noi in biblioteca nu avem carti scrise de el” a spus Roxana, clasa a VII a, Scoala Gimnaziala Cernatesti, jud. Dolj.

Roxana va beneficia de cartile donate prin campania ”Cu o carte schimba o viata” , asadar daca vreti sa va implicati activ si sa contribuiti la dotarea bibliotecilor de la sate, aflati de aici ce trebuie sa faceti.

Multumim din suflet tuturor celor care ne-ar ajutat pana in acest moment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.