Family Olympics Bucuresti

La editia din capitala, participantii s-au amuzat in competitii de stafeta in saci, badminton fotbal, baschet, minigolf, ski race pe iarba in echipe, tir cu arcul, yoyo cu popice, multe concursuri si demonstratii sportive.

La ora 11.00 Roxana Chiperi – vicecampioana nationala la fitness si antrenor la World Class – a invitat participantii la o lectie speciala de zumba in aer liber.

In ambele zile intre orele 10 si 13, toti copiii din parc, cu varste intre intre 6 luni si 6 ani, au avut sansa de a testa cursurile Miko Kids in mod gratuit – gym, lectii de muzica si de dans.


Castigatorii consursurilor au fost recompensati cu premii in obiecte iar spre finalul evenimentului, duminica la ora 13, s-au extras castigatorii tombolei ce au primit in dar seturi de gimnastica si vouchere de servicii medicale.

Participantii la eveniment s-au distrat in competitii sportive, au dansat Samba, Macarena si Meneaito, s-au fotografiat si au aflat despre cauza pe care o sustine evenimentul “Family Olympics” si anume despre cele 18.000 de ghiozdane pe care organizatia World Vision Romania si-a propus sa le doneze elevilor fara posibilitati cu scopul de a reduce astfel abandonul scolar din zonele rurale.

Parteneri locali: Radio Romania Actualitati, Radio Romania Junior, Radio France International, Radio Itsy Bitsy; blogurile:www.mamicaurbana.ro, www.obisnuit.eu, www.soringrumazescu.ro, www.amainbucatarie.blogspot.com, site-urile:www.imparte.ro, proiectul de responsabilitate sociala al companiei Vel Pitar www.info-sanatate.ro,www.sanatateamediagroup.ro, www.121.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.