Miko Kids la Family Olympics

 Decat sa stati in casa in weekendul acesta mai bine veniti cu totii in Parcul Tineretului din Bucuresti la Family Olympics!

Invitam toti parintii si copiii la competitiile sportive in aer liber. Ne dorim sa va bucurati de vremea frumoasa, sa faceti miscare si sa va povestim despre cauza World Vision: reducerea abandonului scolar in randul copiilor nevoiasi de la sate.

Pe langa competitiile sportive, avem o surpriza pentru micutii pana in 6 ani!

Miko Kids a devenit partenerul nostru la Family Olympics astfel ca puteti testa gratuit astazi si maine programele creative pentru copiii pana in 6 ani.

Ii gasiti la Family Olympics, in Parcul Tineretului, la terenurile de sport de langa intrarea Cutitul de Argint, intre orele 10-13, sambata si duminica aceasta.

Spre deosebire de alte cursuri/ gradinite, Miko Kids isi propune apropierea si colaborarea parinte – copil, adultii participand activ la ore. Acestea din urma se desfasoara sub conducerea unor specialisti, profesori instruiti in diferite activitati pe care programul nostru le pune la dispozitia dumneavoastra.

 O gama variata de materiale si instrumente speciale, adaptate pe categorii de varsta, stau la dispozitie pentru placuta desfasurare a claselor.