Fiecare copil are dreptul la educație

Biserica Ortodoxă, prin valorile spirituale pe care le promovează, este un factor care nu poate lipsi din actul educativ şi filantropic şi poate întări motivaţia educaţională. Astfel, în cadrul proiectului Alege Școala! activitățile educative se îmbină armonios cu cele catehetice, având ca scop prevenirea abandonului școlar.

Copiii de la Centrul de Incluziune Sociala Vălenii de Munte au început deja activitățile cu Părintele Rafael. Pentru ei Dumnezeu a ales o cruce mai grea. Sunt copii cu dizabilități, unii dintre ei având handicap accentuat. Cu toate acestea se bucură nespus să învețe lucruri noi.

“Alege Școala 106976” proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Prioritatea de investiții 10(i) Reducerea și prevenirea abandonului școlar timpuriu și promovarea accesului egal la învățământul preșcolar, primar și secundar de calitate, inclusiv la parcursuri de învățare formale, non-formale și informale pentru reintegrarea în educație și formare. Contract Nr. POCU/74/6/18/106976.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.