Final de campanie

A sosit momentul cand trebuie sa tragem linie si sa vedem care sunt roadele campaniei derulata de KFC si Pizza Hut ,”Doneaza 1 Leu, cladeste viitorul meu”.

Pe parcursul lunii octombrie s-au strans  nu mai putin de           54. 762 euro!!

Cu acesti bani 170 de copii saraci din mediul rural vor avea posibilitatea sa-si continue liceul. Se pare ca si in aceste vremuri grele tot mai multi oameni se mobilieaza si intind o mana de ajutor copiilor saraci.

De la an la an campania a adunat tot mai multi bani pentru copii; ganditi-va ca in 2008 am adunat 10.000 de euro, ca mai apoi, in 2009 sa facem un salt la 40.476 euro iar acum  54. 762 euro. In felul acesta tot mai multi copii s-au bucurat de sprijin pentru finalizarea liceului: de la 26 copii in 2008 la 170 in 2010! La anul speram sa putem sprijini si mai multi copii!

Dorim sa le multumim din suflet celor care au facut donatii, si restarantelor Pizza Hut si KFC, pentru initiativa si daruirea cu care s-au implicat zi de zi in decursul acestei luni.

O parte din copiii beneficiari vor vizita restaurantele KFC si Pizza Hut pentru a le multumi personal angajatilor care     s-au ocupat direct de strangerea fondurilor. Vom reveni in curand cu detalii si poze de la aceste intalniri.

Daca nu ati apucat sa donati pe perioada campaniei puteti sa sustineti proiectele noastre donand direct pe site-ul www.worldvision.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.