Final de liceul

Pe 7 iunie ne-am adunat cu totii, angajati World Vision, bursierii ialomiteni, parinti, donatori, parteneri si prieteni la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din Bucuresti sa-i sarbatorim intr-un eveniment festiv pe absolventii  proiectului ”Vreau in clasa a noua” Ialomita.

Festivitatea a inclus si momentul de predare a cheii, un gest simbolic de predare a stafetei noii generatii de bursieri. „Mult succes, sa aveti incredere in voi si fie ca aceasta cheie simbolica sa devina o cheie adevarata in realizarea viselor voastre” (Andreea Draghici, absolventa).

Surpriza evenimentului a fost grupul Colinda, din judetul Ialomita, care a venit la Bucuresti special sa le cante si sa-i inveseleasca pe elevi si  invitati.

Bursierii absolventi au fost felicitati si incurajati de catre Dl. Ciprian Radulescu, Director al Grupului Scolar Agricol „Iordache Zossima” din Armasesti:

As vrea ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat sa ajungeti colegii mei, sa deveniti si voi parteneri ai organizatiei World Vision, sa colaborati ca absolventi sau ca studenti si sa indemnati si pe alti elevi sa munceasca si sa si depasesca calitatea sociala pe care o au. Bafta voua in viata! Aripile v-au fost deschise! Zburati!”.

Gandurile frumoase si multumirile absolventilor catre sponsori au fost transmise prin Andreea Draghici (19 ani): „As vrea sa multumesc tuturor sponsorilor implicati in acest proiect. As vrea sa nu vorbesc in nume propriu si as vrea ca vocea mea sa-i reprezinte pe cei 39 de absolveti de astazi, sa va multumesc ca ne-ati ajutat, si ca pe langa parintii nostri, voi ati fost parinti secundari. Va dorim putere de munca si tot mai multi copii sa beneficieze de ajutorul dumneavoastra. Putere de munca va doresc si voua, colegii mei, care prin toate excursiile si activitatile prilejuite de acest proiect, am legat prietenii si ne despartim acum cu amintiri de neuitat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.