Implica-te in Saptamana Globala de Actiune 2012

Dragi prieteni,

Este greu sa ne imaginam ca in fiecare an peste 7 milioane de copii cu varsta pana la 5 ani mor din pricina unor boli cum ar fi: pneumonia, diareea, malaria si malnutritia – boli care au fost eliminate in tarile dezvoltate din punct de vedere economic. Saptamana Globala de actiune va aduce impreuna oamenii din 60 de tari pentru a arata sprijinul pentru milioane de copii la risc de boala sau moarte din aceste cauze care pot fi prevenite. Scopul final este de a atrage atentia liderilor lumii ca inca mai sunt multe de facut.

Aici trebuie sa interveniti – cu cat vor fi mai multi oameni implicati in aceasta saptamana, cu atat va fi mai usor  pentru liderii lumii sa vada dorinta reala de schimbare si sa actioneze astfel incat toti copii sa supravietuiasca vastei de 5 ani.

In Romania vom desfasura o campanie online prin care vom invita internautii sa “semneze” petitia pe care World Vision o va inainta liderilor lumii intr-un mod mai original si anume sa posteze pe un wall dedicat fotografii cu ei, cu familia, prietenii, colegii cu mainile ridicate in semn de sustinere a cauzei. Dupa 20 noiembrie vom vedea cat de multi oameni vor fi sustinut cauza noastra si vom invita toate guvernele sa-si reinnoiasca angajamentul fata de imbunatatirea sanatatii copilului la nivel mondial.

Este momentul sa realizam ca suntem cetateni ai lumii si ca povara deceselor infantile si a copiilor de pana la 5 ani este o responsabilitate pe care trebuie sa si-o asume fiecare cetatean, si prin el, fiecare stat.

Cum sa te implici?

5 pasi ca sa te implici si sa spui: „Sunt alaturi de voi! Vreau ca toti copii sa supravietuiasca varstei de 5 ani!”.

1. Priveste filmul official al campaniei

2. Fa o fotografie a ta sau a unui grup cu mainile ridicate, aratand „5” si posteaz-o pe photo-wall prin pagina noastra de facebook unde gasesti instructiuni in limba romana sau direct pe wall http://www.childhealthnow.org/gwa/wall

3. Semneaza petitia prin care cerem liderilor lumii sa isi respecte promisiunea pentru viata copiilor de pana la 5 ani.

4. Alege 10 prieteni si cere-le sa faca acelasi lucru

5. Da like paginii de Facebook Child Health Now si urmareste „Child Health Now” pe Twitter. Da „share” la filme video si fotografii din conturile tale de Facebook si Twitter, adica FII PARTE A CAMPANIEI NOASTRE ONLINE

Te asteptam alaturi de noi. Mulumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.