Intalnire la Pizza Hut

Tot vineri am trecut si pe la restaurantul Pizza Hut din Piata Romana, un restaurant foarte cautat in zona, in special in orele pranzului. De aceea, noi avem incredere in clientii generosi care vor lasa in nota de plata 1 leu in plus pentru educatia copiilor din mediul rural.

Am stat de vorba cu managerul restaurantului, un tanar foarte atent la detalii si dornic ca la el in restaurant totul sa mearga struna, ca de altfel si in campanie. Ne-a povestit ca oamenii sunt generosi, deschisi sa ajute copiii din mediul rural si o buna parte din ei se implica in aceasta campanie.

Doamna Tatiana (57 de ani) din Bucuresti care venise la restaurant impreuna cu cei doi nepotei ne-a povestit ca este tare incantata de campanie: ’’Ii ajut pentru ca sunt amarati. Chiar si in orase sunt probleme, ca nu sunt bani dar la tara? Economia merge prost, clasa medie dispare, daca ei nu au acces la educatie se alege praful de ei’’

Multi oameni sunt tot mai constienti de situatia grea prin care trec oamenii de la tara, in special copiii, care nu au parte de o copilarie frumoasa si usoara, asa cum ar trebui sa fie ea. Lipsurile le reduc sansele de a-si forma o educatie, de a scapa de saracie. Iar pacatul mai mare este atunci cand exista copii isteti, ambitiosi, cu mintea deschisa si dornici sa invete dar neajunsurile le pune o piedica.  

’’Sora mea este invatatoare in mediul rural si imi povesteste cazuri de copii exceptionali din familii sarace care nu isi permit intretinerea lor la scoala. De fiecare data cand merg la tara ii ajut cu ce pot si sora mea la fel. Am fost politist si stiu ce se intampla in mediul rural, e pacat de acesti copii’’ ne-a povestit doamna Aurora (55 ani) din Bucuresti care sprijina si ea proiectul ’’Vreau in clasa a noua’’ prin campania din restaurantele KFC si Pizza Hut. Doamna Aurora ne-a povestit drama unor copiii din mediul rural, din familii cu parinti alcoolici care nu pun pret pe carte si isi trimit copiii la camp, sa lucreze de mici pentru bani. Cu greu au fost convinsi parintii sa-i lase pe copii la scoala. Iar in aceasta situatie sunt multi copii care din lipsa banilor sunt nevoiti sa abandoneze scoala. Noi vrem sa reducem acest risc si doar impreuna vom reusi.

Sustineti in continuare campania ’’Doneaza 1 leu, cladeste viitorul meu’’ in toate restaurantele KFC si Pizza Hut! Detalii despre campanie aflati aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.