La joaca in BauMAX

World Vision Romania – Biroul Zonal Constanta a participat pe 10 octombrie, in calitate de invitat, la evenimentul organizat in toate magazine bauMAX din tara, in cadrul proiectului “Omul nu are limite”. 

Treisprezece copii si tineri cu dizabilitati, beneficiari ai fundatiei, provenind din Medgidia, Cernavoda, Nevodari, Satul Nou si Constanta, s-au distrat timp de patru ore in magazinul bauMAX Constanta, in cadrul unor activitati de integrare sociala a persoanelor cu nevoi speciale.

Evenimentul s-a derulat in incinta magazinului, un spatiu foarte atractiv pentru copii, prin diversitatea obiectelor expuse, culoare, muzica si spatiul generos in care si-au desfasurat activitatile. Angajatii i-au primit cu caldura si deschidere fata de nevoile lor speciale, dandu-si tot interesul pentru a le oferi copiilor o zi de neuitat. Actiunile propriu-zise au fost educative, distractive si i-au implicat total pe invitati.

Copiii si tinerii au sadit panselute si au udat florile din sectiunea Gradina. Apoi, au vizitat magazinul si au pictat doua casute pentru pasari, construite de angajati. Fiecare copil a desenat cu creta pe un placaj oferit de bauMax si a avut grija sa isi ia acasa creatia pentru a le arata parintilor ce a lucrat intreaga zi.

Aparitia mascotei bauMax a fost momentul de varf al activitatii, copiii solicitandu-i prezenta si ajutorul in orice trebuiau sa faca. Unul dintre ei, mai sugubat, chiar a insistat sa-l ia pe « domnul bauMax » acasa ca sa ugraveasca si sa faca treaba », recomandandu-i prieteneste, din cauza costumului voluminos, sa tina regim.

Cu regret, dupa cinci ore pline de distractie si bucurie, copiii si tinerii cu nevoi speciale s-au reintors acasa pentru a le povesti colegilor, parintilor si prientenilor ce zi minuntat au petrecut ei cu « domnul bauMax ».

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.