Tineri entuziasti si buni la suflet

Campania ”Doneaza 1 leu, impreuna avem puterea sa schimbam vieti”  este sustinuta si de angajatii KFC si Pizza Hut si nu doar de clientii care le trec pragul restaurantului.

Majoritatea angajatilor KFC si Pizza Hut sunt fosti sau actuali studenti, un colectiv tanar care a a avut parte de toate etapele firesti ale unui invatamant de calitate. Cu toate acestea, parintii au facut sacrificii ca ei sa poata urma o facultate, unde cheltuielile sunt mari. Muresan Ioana, asistent manager PH Cluj, considera ca implicarea in aceasta campanie vine ca o rasplata pentru ce a primit si ea la randul ei de la parinti:

‘’ Stiu cat de importanta e educatia pentru noi si care mai stiu cate sacrificii fac parintii nostri pentru ca noi sa  terminam studiile. Atunci noi de ce sa nu facem acelasi lucru?! E ca si cum am rasplati intr-o oarecare masura eforturile parintilor. E un gest atat de mic, dar care poate ajuta un copil sa-si implineasca visul si sa-l faca fericit.’’

Pe tot parcursul lunii octombrie va invitam pe toti in restaurantele KFC si Pizza Hut unde puteti dona minim 1 leu, fara ca donatia dumneavoastra sa fie conditionata de achizitionarea unui produs.

Aici puteti citi mai multe detalii despre campanie.

Multumim tuturor pentru ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.