La teatru cu bursierii proiectului ”Vreau in clasa a noua”

DSC_2036

Elevii din Craiova inclusi in proiectului ”Vreau in clasa a noua”  au participat la sfarsitul saptamanii trecute la piesa de teatru, ”D-ale carnavalului”, de I.L. Caragiale, regia Alexandru Berceanu, gazduita de Teatru National “Marin Sorescu”, din Craiova.

Costumele originale, prestatia actorilor, decorul scenei, dinamica rolurilor i-au impresionat pe tinerii beneficiari, dornici sa mai mearga pe viitor si la alte piese de teatru:

“Este pentru prima data cand merg la teatru si mi-a placut foarte mult. Timpul a trecut foarte repede pentru ca  piesa a fost distractiva, asemeni operelor lui Caragiale. Mi-au placut si actorii care rosteau replicile cu foarte multa hotarare. As vrea  sa mai mergem si la alte piese de teatru pentru a ne bucura de atmosfera deosebita pe care am simtit-o astazi”, a spus Catalin N., beneficiar “Vreau in clasa a noua” si elev in clasa a X-a, la “Seminarul Teologic” din Craiova.

Activitatile de socializare din cadrul proiectului “Vreau in clasa a noua” contribuie la dezvoltarea elevilor in plan personal, social si profesional a beneficiarilor si la dobandirea abilitatilor necesare succesului si reusitei in viata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.