Lu Cozma, englozoaica care sprijina copiii si tradiţiile româneşti!

Oamenii talentaţi ne-au fascinat întotdeauna. Însă, oamenii talentaţi şi generoşi, care depăşesc graniţele limbii materne şi a culturii in care s-au născut sunt un miracol.

Aşa e Lu Cozma!

Cântăreaţă de origine britanica, stabilită în România de 2 ani, cu o experienţă impresionată în munca voluntară pentru copiii cu dizabilităţi/ nevoi speciale, a decis să doneze banii obţinuţi din vânzarea ultimului său album RED pentru realizarea unuia din cele mai frumoase proiecte ale Organizaţiei World Vision Romania.

Pentru grupul de copii „Colinda” asistaţi de World Vision Romania, Lu Cozma însemană miracolul împlinirii unui vis mai vechi, acela de a aduna melodii populare româneşti specifice zonei Bărăganului pe un CD. Această iniţiativă face parte din proiectul „Dor de Tradiţii”, un proiect mai amplu prin care Organizaţia Wotrld Vision România încurajează şi sprijină copiii de la sate în promovarea tradiţiilor, dansurilor, cantecelor şi meşteşugurilor româneşti.

Cumparând albumul RED, veti contribui alaturi de Lu la perpetuarea datinilor româneşti preluate de copii de la bunicii şi părinţii lor pentru a le transmite mai departe catre marele public.

Fiti parte la împlinirea visului lor!

Albumul Red poate fi cumparat de pe site-ul www.charitygift.ro . Fondurile obţinute din vânzarea albumului vor fi folosite 100% pentru realizarea CD-ului „Cântecele Bărăganului” în interpretarea grupului de copii „Colinda” din comuna Jilavele, jud. Ialomita.