Marsul copiilor de la scoala Little London

Cat de bucurosi se trezesc copiii, sambata dimineata pentru a merge la scoala? Probabil nu foarte..insa in aceasta sambata elevii de la scoala Little London au pus ceasul sa sune, si-au luat de mana parintii si i-au luat cu ei la scoala pentru a participa la un mars caritabil organizat pentru microbuzul copiilor din Vaslui. 

Elevii Little London cunosc foarte bine situatia grea cu care se confrunta copiii din Vaslui. In iarna le-au trimis cadou cate o pereche de ghetute care sa sa le tina de cald pe drumul greu spre scoala, iar acum vor sa contribuie la achizitionarea microbuzului care sa-i duca la scoala.

Asadar, sambata dimineata, la 9.30 ne-am aliniat la start, alaturi de copii si am pornit la mars prin padurea Baneasa. Traseul a avut 6 kilometri, cam jumatate din cat fac copiii din Rebricea pana la scoala. Copiii, plini de viata au luat-o inaintea parintilor, fiind greu sa-i mai ajungem.

Cum si-au propus copiii sa stranga bani? Initial fiecare familie a platit o taxa de participare de 100 de ron apoi a fost necesar sa-si caute un sponsor personal (bunici, rude, prieteni etc) care sa fie de acord sa le plateasca 20 de ron pentru fiecare kilometru parcurs. Fiecare elev purta un card la gat pe care primea o stampila dupa fiecare km parcurs, iar la linia de sosire de facea ”numaratoarea”. 

Multumim celor mai activi sustinatori ai elevilor: parintii, care au fost atat de receptivi si implicati alaturi de copiii lor in aceasta actiune nobila!

O plimbare lunga..in aer curat, a adus sanatate elevilor si tuturor participantilor si o noua speranta copiilor din Rebricea. Campania ”Eu cum ajung la scoala?” e pe ultima suta de metri, cine doreste sa contribuie la autobuzul scolar al copiilor din Rebricea (Vaslui) o poate face acum.

Multumim din suflet elevilor pentru frumoasa actiune care va contribui la un viitor mai bun al copiilor din Rebricea! Si nu in ultimul rand, multumim Little London, activi si generosi ca intotdeauna!

Revenim cu detalii despre suma stransa in urma acestei actiuni si cateva filmulete haioase cu copiii.

 

Un comentariu la „Marsul copiilor de la scoala Little London”

  1. Iar cel mai mare câştig e că învaţă de mici să fie o comunitate si să susţină o alta. Bravo lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.