Marsul Little London – dam startul sambata!

LL

Pentru ca suntem la a doua editie a marsului Little London, putem spune ca cei mici au creat deja este o traditie. Anul acesta copiii vor sustine campania  ”Cu o carte schimba o viata” si le multumim pentru entuziasmul si dorinta de a-i ajuta pe mai putin norocosi.

Startul se va da sambata, 11 mai in Padurea Baneasa, la ora 10.00, cand toti copiii vor fi pregatiti pentru traseu si dornici sa parcurga cat mai multi kilometri, care mai apoi se vor transforma in fonduri pentru campania noastra.

Cum pot contribui copiii la campania ”Cu o carte schimba o viata”?

·       Participand la Marsul Little London si platind o taxa de participare

·       Cautand sponsori personali; de exemplu: parinti, bunici, prieteni si povestindu-le despre cauza pentru care vor alerga la Mars.

·       Rugand sponsorul personal sa fie de acord sa plateasca o taxa modica pentru fiecare etapa parcursa in timpul Marsului Little London;

 Cum pot contribui parinții?

·   Sa parcurga traseul alaturi de copiii lor daca doresc. 

·   Sa fie “Sponsorul” copilului pentru fiecare etapa parcursa.

·   Sa gaseasca sponsori oficiali care vor fi vizibili pe toate canalele de comunicare ale evenimentului si pe bannerele speciale afisate in ziua Marsului.

Iar ca totul sa fie perfect, avem si un sponsor oficial al marsului, compania DACRIS! Le multumim mult ca s-au alaturat initiativei Little London!

Este un mecanism simplu prin care copiii de la Little London ii pot ajuta pe micutii din mediul rural intr-un mod distractiv si placut. Tot cei de la Little London au strans carti pentru bibliotecile de la sate si in primul semestru iar acum din nou s-au mobilizat pentru a sustine campania noastra.

Le multumim tare mult pentru initiativa si suntem incantati sa-i avem ca parteneri! Daca vreti sa va reamintiti cum s-a desfasurat marsul de anul trecut, gasiti toate informatiile aici.  De abia asteptam sa ne aliniem si noi la start, alaturi de ei! Vom reveni cu detalii dupa eveniment!