Jos textila, intoarce fila

Jos Textila, Intoarce Fila primavara (1)

Va invitam sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 12:00 la un târg de carte cu intrare liberă la Readers Cafe în București, organizat de Rotaract Triumph București și partenerii săi, noi si Asociația Deschide Inima și Comunitatea „Citesc, deci sunt sexy!”.

Aceasta initiativa vine în sprijinul copiilor si tinerilor cu dizabilități fizice sau aflați într-o situație materială precară. Evenimentul face parte din cadrul proiectului „Jos Textila, întoarce fila” prin care organizatorii își propun să promoveze lectura și să susțină în același timp o cauză socială.

Ne bucuram si le multumim mult celor de la Rotaract Triumph pentru ca ne-au invitat sa participam la acest proiect!

În schimbul unei cărți sau reviste la alegere, vizitatorii târgului vor putea face donații în haine și accesorii, adecvate pentru copii și adolescenți cu vârsta între 14 și 20 de ani, beneficiari ai Asociației Deschide Inima si World Vision Romania.

Cărțile și revistele provin din sponsorizări de la susținătorii proiectului „Jos Textila, întoarce fila”  printre care Fischer, Polirom, bookcity.ro, Editura 3, Revista de Povestiri, Decât o Revistă, Tataia. Cărțile și revistele rămase vor fi donate pentru campania noastra „Cu o carte schimbă o viață”.

Asadar, ne vedem sambata la Readers Cafe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.