Mii de multumiri!

Cu greu vom uita luna februarie, cand gerul si viscolul au imobilizat Romania.

Atunci, 250 de comunitati din intreaga tara au fost afectate, 37 dintre ele fiind complet izolate. 138 de gospodarii au ramas fara energie electrica iar mai mult de 6000 de scoli din intreaga tara au fost inchise

Am lansat un apel umanitar de urgenta catre toate persoanele dornice sa-i ajute pe cei afectati de ger si zapada. Mulţumim mult celor care au sustinut World Vision România în beneficiul persoanelor afectate de căderile masive de zăpadă şi viscol.

Contribuţia voastra a fost folosită la extinderea intervenţiei noastre de urgenţă şi în judeţul Buzău, judeţ aflat în afara zonelor unde derulăm în mod uzual programe şi unde am distribuit ajutoare prin forţe proprii.

In Buzau am distribuit 350 de pachete cu alimente si pilote astfel:

  • In Sarulesti pachetele s-au distribuit in scoala celor 190 de copii, iar de bunuri au beneficiat in total 444 persoane
  • In Sarile pachetele au ajung la 560 de persoane, dintre care 200 sunt copii si au fost distribuite la Biserica

De asemenea, intre 7-22 februarie organizatia noastra a oferit pachete in 75 de comunitati aflate in 7 judete: Cluj, Constanta, Dolj, Ialomita, Vaslui, Valcea si Buzau. De aceste ajutoare au beneficiat 1012 familii, respectiv 4300 de persoane dintre are 2333 de copii.

Fiecare pachet a continut alimente de baza (ulei, faina, malai, orez, paste fainoase, hrana conservata) si pilote.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe pagina dedicată de pe website.

Vă mulţumim încă o dată pentru generozitate şi vă încurajăm să ne contactaţi pentru detalii suplimentare.