Minipoliticienii in plina campanie electorala – au nevoie de votul vostru!

 

Va povesteam aici ca le-am facut o vizita copiilor din Rebricea (jud. Vaslui) ocazie cu care, ajutati de prietenii de la The Geeks ne-am jucat putin si in fata camerei de filmat. Ne-am simtit cu totii foarte bine la filmari, copiii au fost dezghetati, sinceri si plini de povesti frumoase pe care nu le auzi decat la copiii de la sate.

Sunteti curiosi ce a iesi? Ei bine, de astazi si pana la sfarsitul lunii aprilie vrem sa va inveselim si pe voi cu umorul si candoarea copiilor din Vaslui!

Din dorinta de a merge la scoala cu un microbuz si nu pe jos, cate 10 km, copiii din Vaslui au pus si ei umarul la campania noastra de strangere de fonduri si au intrat intr-o campanie electorala haioasa.  In schimbul votului si a sustinerii voastre va promit muulte si se vor tine de cuvant!

Intrati pe site-ul oficial http://minipoliticieni.worldvision.ro/ , aflati cine sunt cadidatii, ce ne promit si…start vot!

Cei 3 minicandidati au nevoie de votul vostru! Si mai mult decat asta, au nevoie de microbuzul care sa-i duca la scoala.  Asa ca dupa ce ii analizati atent pe fiecare, votati-va preferatul!

Suntem curiosi cine va fi castigatorul. Mult succes ”candidatilor”!! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.