Ne pregatim de noul an scolar la Promenada!

Sunteti gata de noul an scolar?  Impreuna cu Oana Cuzino si Promenada, va invitam alaturi de cei mici la un eveniment special dedicat lor, cu ocazia inceperii scolii – Promenada Kids Fashion Show!

Invitatie electronica-wv

Evenimentul are loc pe 3 septembrie, incepand cu ora 19:00, la nivelul -1 al mall-ului Promenada. Micute modele vor defila alaturi de vedete precum Maria Buza sau Florin Busuioc si ne vor prezenta cele mai noi hainute si accesorii, potrivite pentru noul an scolar.

Alaturi de ambasadorul nostru Oana Cuzino, care va fi gazda a evenimentului, sustinem si cu aceasta ocazie programul Donator de Viitor, prin care schimbam in bine vietile copiilor din satele romanesti, ale familiilor si comunitatilor lor.

Astfel, va asteptam sa ne cunoastem si sa povestim despre Donator de Viitor si despre impactul pe care acest program il are in comunitatile defavorizate. Ne puteti intreba orice si speram ca la final sa devenitti Donator de Viitor pentru unul dintre copiii din mediul rural. Pe langa donatia lunara de 68 lei, ii veti oferi micutului sansa unui viitor mai bun, suport moral si o prietenie frumoasa! Mai mult, ii veti schimba destinul, dandu-i posibilitatea sa mearga in fiecare zi la scoala si sa aiba caietele si cartile necesare. In final, sprijinul pe care il acordati se va rasfrange asupra intregii comunitati in care copilul traieste.

La eveniment, micutele modele vor purta tinute de la Contessina, Primigi, Vicomte A, Next, US Polo ASSN, Pink&Blue, Babyna, C&A, Hervis Sports, Intersport, Deluxe Cards, Tchibo, KidVentura, Penti si incaltaminte din colectiile de toamna de la Humanic si ECCO. Tinutele vor fi accesorizate cu bijuterii, ochelari si ceasuri vesele de la Cielo Venezia 1270, Swatch si Optiblu si cu cele mai noi produse de la Noriel, Carturesti, Autograf, ICentre, Altex, Flanco, Sony Center si Baby’s Boutique. De styling se vor ocupa divizia de stilism avansati DallesGo, coordonata de Ovidiu Buta, iar de pregatirea pentru defilare expertii de la Sephora si Yvonne Salon. Nu vor lipsi nici bunatatile dulci, oferite de cofetaria OCTAVIAN Dulce de Romania.

Va asteptam cu drag! 🙂