O veste buna si una rea despre cititul cartilor

DSC_0216 

Se simte o nevoie intensa in ceea ce priveste studiul lecturii, planificarea scolara este foarte incarcata.

Inca din anul 1991, Mariana B. este bibliotecara intr-o comuna a judetului Valcea, Francesti. Biblioteca deserveste 5300 de locuitori din 9 sate.

Veste buna este ca anual, in comuna Francesti tot mai multi copii devin intersati de lectura si carti. Vestea proasta este ca Biblioteca Publica nu mai face fata cerintelor, cartile sunt prea putine si printre ele nu se regasesc toate titlurile de care tinerii au nevoie.

‘’Se simte o nevoie intensa in ceea ce priveste studiul lecturii deoarece planificarea scolara este foarte incarcata iar internetul chiar daca este in prim plan acum nu poate sa satisfaca toate aceste cerinte’’.

‘’Tinerii sunt cei care vor asigura viitorul de maine al tarii si noi ca si bibliotecari putem sa punem o piatra de temelie in faurirea acestui viitor’’.

Biblioteca din Francesti are nevoie de dictionare, enciclopedii, carti tehnice, carti de psihologie, istorie, stiinte ale educatiei in general.

Daca doriti sa sustineti educatia copiilor din comuna Francesti va rugam implicati-va in campania ”Cu o carte schimva o viata”, donati pentru cumpararea de carti noi si spuneti-le si prietenilor despre aceasta campanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.