Pregatiti pentru situatii de urgenta

 

Astazi sarbatorim Ziua Internationala de Reducere a Dezastrelor! Scopul acestei zile este de a promova o cultura de reducere a riscului in cazul unor calamitati naturale si este un bun prilej de a evidentia cateva masuri de securitate care luate la timpul potrivit pot salva vieti.

Si pentru ca ”ne-am facut temele” si materie de securitate, pe 27 septembrie a avut loc deschiderea oficială a Punctului de Informare şi Pregătire în domeniul Situaţiilor de Urgenţă din incinta Gărzii II de Intervenţie Negreşti Vaslui.

Punctul de Informare şi Pregătire în domeniul Situaţiilor de Urgenţă a fost dotat printr-un proiect finanţat de World Vision România – biroul zonal Iași&Vaslui.

Punctul de informare este dotat după modelul Centrului de Informare şi Pregătire în domeniul Situaţiilor de Urgenţă din incinta Casei Armatei din municipiul Vaslui şi dispune de toate facilităţile pentru desfăşurarea activităţilor de informare preventivă adresate copiilor, tinerilor dar şi adulţilor.

Judeţul Vaslui rămâne, până în acest moment, singurul la nivel naţional care dispune de aceste facilităţi în domeniul informării preventive a populaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.