Preșcolarii învață pentru a deveni școlarii de mâine

Poveștile și jocurile sunt o încântare pentru cei mici. Copiii de la Grădinița din Medgidia beneficiază de ateliere educative o dată la 2 săptămâni, care îi ajută să învețe lucruri noi, să interacționeze și să se integreze. Fiecare copil are nevoie de educație și este de datoria noastră să îi încurajăm pe copii și să îi susținem să ajungă la școală.

În ciuda condițiilor precare din familiile din care fac parte, copiii se bucură din tot sufletul pentru că participă la la activițăți și totodată se pot juca într-o maniera diferită și educativă față de ce știau ei despre joc și joacă.

Activitățile care se derulează la Grădinița din Medgidia fac parte din proiectul “Alege Școala 106976” implementat de Fundația World Vision România și Patriarhia Română care are ca scop prevenirea și corectarea fenomenului de părăsire timpurie a școlii. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, în cadrul Apelului de proiecte nr. 4, „Școală pentru toți”, Axa prioritară 6 „Educație și competențe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.