Program educational gratuit!

Revenim cu un anunt care ar putea sa intereseze multe persoane.

World Vision România împreună cu Youth Career Iniative, Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane si Hotelurile ***** Marriot, Raddison si Hilton  derulează un program educaţional gratuit de formare profesională la cele mai inalte standarde adresat tinerilor absolvenţi de liceu, sau facultate fara un loc de munca, sau care se afla in somaj, proveniţi din familii defavorizate în perioada 15 Octombrie 2011 –  15 Iunie 2012.

Cei care doresc să se înscrie în acest program vor beneficia de un curs gratuit de “tehnician hotelier nivelul 3 ” desfăşurat pe o perioadă de 8 luni. Stagiul de practică se va derula în cadrul a trei hoteluri de 5 stele din Bucureşti, la cele mai înalte standarde, astfel încât tinerii să fie pregătiţi pentru viaţă şi carieră profesională. După absolvire cursanţii vor primi certificate eliberate de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, pentru profesia de Tehnician Hotelier, o scrisoare de recomandare din partea hotelului şi a Youth Career Iniative Romania.  Diploma eliberata de IDRU este recunoscuta si in UE.

Scopul acestui program educaţional este de a le permite tinerilor un bun START IN CARIERA , lucrul cu profesionişti de inalta clasa, familiarizarea cu mediul de afaceri de succes, expunerea la o varietate de situaţii de lucru reale şi obţinerea unei calificări certificate în domeniul hotelier.

Va rugăm să ne sprijiniţi în vederea selectării unui număr de aproximativ 20 de tineri ce provin din medii defavorizate (familii monoparentale, cu venituri mici sub 500 lei pe membru de familie etc) conform următoarelor criterii:

1. tineri absolvenţi de liceu cu bacalaureat sau 12 clase absolvite, şomeri sau fară ocupaţie cu vârsta cuprinsă între 18-23 de ani (excepţii până la 25 de ani)

2.tineri absolventi de facultate şomeri sau fară ocupaţie cu vârsta cuprinsă între 21-23 de ani (excepţii până la 25 de ani)

2. disponbilitate de invatare 8 ore/zi, de luni până vineri, pe toată durata cursului;

3. să fie motivaţi să dezvolte o carieră de succes.

4. sa aiba domiciliul in Bucuresti sau pe judetul Ilfov.

5. * de preferat orientati catre lucrul cu oameni

Procesul de recrutare a inceput de la 1 august si mai avem de completat cele 20 locuri disponibile din 30. Procesul de recrutare s-a prelungit pana la 3 Octombrie.

 Persoana de contact: Flori Paun, telefon 0731.444.641, e-mail:flori_paun@wvi.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.