Rezultatelor programului „Un viitor mai bun pentru copiii nostri”

011 Dana Sevastru Presedinta Consiliului Elevilor  Scoala Mihai David Negresti003 28.03.2013 Conferinta de presa WorldVision Vaslui  2

Pe 28 martie am organizat la Centrul de afaceri din Vaslui conferinta de presa in care am prezentat tuturor rezultatele programului „Un viitor mai bun pentru copiii nostri”, derulat in județul Vaslui.

Un moment frumos al acestei intalniri l-a oferit Dana Savastru, Presedinta Consiliului Elevilor a Scolii Mihai David din Negresti, care a declarat:

Noi, copiii, nu stim de cifre, nu stim de programe, noi stim ceea ce am simtit. Am simtit alinare, am simtit siguranta, am simtit ca suntem ascultati. Cati oameni au venit sa-ti spuna <<Spune-ti ideea, fii cine esti tu si nu-ti fie frica cã vei fi respins>>World Vision asta a fãcut, cel putin pentru mine, m-a transformat, m-a fãcut sa devin dintr-un copil timid un copil gata sa-si spuna toate ideile un copil care gandeste.

Am învatat ce este esecul alaturi de ei, am învatat ce este succesul. Am invatat ca esecul nu este atunci cand pierzi, ci esecul este atunci cand nu inveti sa pierzi. Eu pot sa ii multumesc lui Dumnezeu si familiei mele pentru tot ce mi-au oferit, dar alti copii nu au avut aceasta sansa.”

Doamna Corina Istrate, coordonatoarea proiectului „Ambasadorii Păcii” a primit din partea World Vision distinctia pentru „Cel mai bun proiect al anului 2012”.