România se pregăteşte să doboare un nou record: cea mai mare salată din lume

World Vision Romania va participa la realizarea „celei mai mari salate din lume„, doborand astfel un nou record in Guinness Book!

În 23 septembrie, începând cu ora 10.00, în cel mai nou complex expoziţional din România -EXPOROM – peste 1.500 de voluntari vor pregăti cea mai mare salată vegetariană din lume pentru care vor folosi 20 de tone de legume.

La pregătirea celei mai mari salate din lume vor fi folosite următoarele ingrediente: 6 tone de roşii, 4 tone de salată verde, 4 tone de castraveţi, 2 tone de ardei, 2 tone de ceapă, 2 tone de morcovi, 400 kilograme măsline, 800 litri de ulei de măsline şi sare – 400 kg.

După omologarea recordului, cele 20.000 de porţii de salată vor fi oferite căminelor de bătrâni, cantinelor sociale şi altor centre pentru persoane nevoiaşe.

Atmosfera va fi animată prin programe muzicale, iar seara vizitatorii şi participanţii se vor bucura de un spectacol în aer liber şi de focuri de artificii.

Daca vreti sa participati alaturi de echipa World Vision la realizarea acestei salate dar si sa petreceti o duminica intr-un mod mai atipic va invitam sa va inscrieti, ca voluntar, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.