”Succesul in viata depinde de tine!”

 

Ca in fiecare luna, si saptamana trecuta am organizat pentru bursierii din Valcea activitati educative si de socializare. Ne-am intalnit cu ei la  Biblioteca Judeteana Antim Ivireanul iar tema abordata in cadrul acestei intalniri a fost: „Succesul in viata depinde de tine !”

Scopul acestei intalniri a fost de a de a-i ajuta pe tineri sa-si dezvolte abilitatilie emotionale pentru a interactiona mai usor cu cei din jur si pentru a se adapta mai usor situatiilor de viata prin care trec.

Tinerii au participat la diferite jocuri cu rolul de a comunica intre ei, a socializa si a se cunoaste mai bine.

Cu aceasta ocazie au primit, cu putina intarziere si cadourile de Pasti: cani inscriptionate cu o poza de grup (o amintire frumoasa in anii care vor urma), carti de rugaciuni si dulciuri.

Initiativele de tipul activitatilor educative si de socializare sunt sustinute de World Vision Romania prin birourile sale zonale cu scopul de a oferi copiilor sanse de dezvoltare si educare. Ele fac parte din proiecte complexe centrate pe bunastarea copilului in care sunt inclusi copiii alaturi de familiile si comunitatile din care fac parte. Aceasta actiune a fost organizata de World Vision Valcea.

Prin proiectul„Vreau în clasa a noua”, dorim sa promovam rolul educatiei si sa oferim sanse copiilor din mediul rural care au potential si sunt motivati sa isi continue studiile la liceu (sau scoala profesionala).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.